marți, 23 martie 2010

Prima parte

Briana, Catalina, Ruxandra, Andreea, si Sara sunt 5 prietene bune ce sunt la liceu.Sunt clasa a IX a si invata la liceul East High. Sunt bucuroase ca sunt in acelasi liceu , spre deosebire de Cleo , cealalta prietena a lor ,care este la liceul Suth High.Ele s-au distrat de minune in vacanta, au fost la mall, au dormit una la cealalta, au dat petreceri..etc..Ele sunt foarte bogate si frumoase.

Briana are parul castaniu ,ochii mari si negrii si un ten inchis la culoare. Mama sa Aida,este Directoarea liceului East High .Tatal ei Nick, este psihiatru. Parintii ei s-au despartit in urma cu 2 ani .Ea are o sora Maia, de 17 ani care invata la liceulEast High .Porecla ei este Bri si are 15 ani .

Ruxandra este bruneta cu ochi albastrii si are un ten deschis. Tatal ei Edward, este avocat la fel ca si mama sa,Marry. Ei lucreaza la firma de avocatura pe care au cumparat-o acum 2 ani. Ea are 2 frati: unul mai are si unul mai mic. Edi are 21 de ani , Raul are 13,iar ea are 15.Edi si Oana sunt impreuna de 4 ani si planuiesc sa se casatoreasca in vara. Ei stau intr-un apartament din Ploiesti de aproape 2 ani. Si Raul are o prietena, pe care o cheama Susan.Ea are 13 ani si este cu el in clasa ,Ei sunt impreuna de 2 luni. Porecla ei este Ruxy.

Catalina are parul blond, ochii verzi si are tenul deschis la culoare . Tatal ei Adrian, este politist,iar mama ei Cristina, este procuroare. Ea are 2 surori mai mari si un frate mai mic. Oana are 20 de ani , Dana are 17 ani , Robert are 12 ani iar ea are 15. Porecla ei este Cathi.

Andreea are parul brunet si ochii verzi.Mama ei Adela si tatal ei Ovidiu au o discoteca dar in afara de discoteca,ei mai au un servici : mama sa este profesoara de desen,iar tatal este directorul unei banci cunoscute . Ea are o sora de 5 luni,Roxana. Ea are 15 ani. Porecla ei este Deea.

Sara este blonda si are ochii albastrii. Parintii sai detin un mall din orasul unde locuiesc.Mama sa,Bianca , este vanzatoare la un magazine din mall iau tatal sau ,Oliver, se ocupa cu afaceri . Ea are un frate mai mare de 17 ani , Albert. El are o prietena Dana,care are tot 17 ani. Ei sunt impreuna de 5 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu